klik bebanyak at cneh!!

Friday, 12 April 2013

SETELAH SEKIAN LAMA...

Assalamualaikum,,

Setelah sekian lama tak update entry, akhir nye ter update jugak.Sebenarnye, tuan punya blog ni dah lupa emel blog die, password apetah lagi.. tu yang lama tak update. So sekarang Cik Cherry dah datang balik selepas ingatan die dah waras balik.hehe.

Nampak tak kat atas tu, header aku yang comel tu.. tak lah comel sangat. Ni lah header paling simple, pantas dan efisien. hehe.. terimakasih lah kepada http://www.fizgraphic.com/ ,,selaku penyumbang doodles muslimah duduk bersila yang comel ni.. aku kan nak buat header yg pantas lagi efisien, so aku ambik je lah doodles comel ni.. edit2 pastu letak nama blog aku, then dah siap...tu je sebenarnye aku nak cerite..

Oke terima kasih lah sesape yang sudi tenung header aku tu lame2, pastu dalam hati die ckap header aku comel..hehe ..BYE,BYE


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...