klik bebanyak at cneh!!

Thursday, 15 December 2011

MISS CHERRY RINDU ZAMAN HONEYMOON TIME SCHOOL2 EEW,EEW

Eeuw,,gedik nye miss cherry ney,,kih,kih,,,

ya mood aku sekarang tengah rindu zaman sekolah aku dlu,,means time sekolah menengah.(selepas membelek pic2,video dalam local disk D)haha..well,time zaman sekolah dulu,ak aktif gegiler lar jugak korg nk tau,sume bendatang club aku nak masuk.whatever pertandingan2 yg d’organise sekolah,daerah sume aku nak msuk.negeri,kebangsaan>>urm,kebangsaan x igt lar aku masuk apa,x sampai lagi kut tahap tu,hehe..
music class and club!! 

Yup! Ak dari form 1 til 3 aku kelas muzik..time spm pon aku amek paper music.wahh,,rindu doe kt kgkwn aku,my music teacher(selepas menengok video kenangan> jamming lagu kenduri ngn mbr)..haha
Then,,form4 kteorg b’pisah,,

Dah,,ak tak tau nk cite apa dah..just enjoy ngn video yg aku uplod ni,video ni time Pertandingan puisi & lagu 2008..kteorg bertanding peringkat daerah larut matang n selama..my position>violinist(main violin yg belah kiriiiii sekali toh), focus! dgr ak men..tune yor high volume!! kihkih (time tu aku agak slim)



NEY pulak BEBUDAK MUSIC B’JAMING LAGU XPDC




-keep being nice-thanks for yor seeing,,terima kasih

p/s: maaf diatas kualiti video and sound yg agak kureng,our supporters bising sket time recording.video x jelas maybe akak ni zoom kut handicam die.ni antara video aktiviti n competition yg agak sopan sikit,hee


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...