klik bebanyak at cneh!!

Sunday, 9 October 2011

KUIZ chemistry around the corner>>>birds sedang flying2 around thy head,,not me!

assalamualaikum n salam 1 malaysia,,


bertemu kembali dlm misscherrymerah blog space,,


semalam ak ad dengar lalat2 bertrbangan membawa bads news kt ak,,dorg kte DR.WONG,,as my chemistry lecturer bg tau kt dorg yg kuiz will be run on wed next week time lecture dye..OMG!!,x prepare lg ni,,dah lah sume chapter plak tu,,then tis sunday (rinie) plak chemistry quiz lg for tutorial class...damp gler!..minggu ney study kimia larh nmpknye,,CHEMISTRY WEEK FOR MISSCHERRYMERAH..ngeeee..





quiz dats i will run ni mmg larh basic jew

-introduction to chemistry

-mole concept

-atomic n electronic structure

-chemical bonding

-acids n bases


tapi......klo x study mmg larh x bley jwb,,cos otak dah zero time cuti abis matrik,,hehe







 then,,,pulak toeh rumate tersyg ak bgtu dats ramai classmate ak pergi KB rinie,,>kota bahru..sempat de dorg nk jgjalan,,mmg larh best,,ah! x best pown,,jeles..ak je yg dok dlm bilik update blog for korg sume,,ehee,,tidak mmg ak nak g kB arini for 1 tujuan nk bli tiket blik cuti raya haji,,tp ada sedikit misskomunikesyen sket cos ad yg ckp blik time rye deepavali,,so,,x jdik larh ak nk keluar arinie,,ak nk beli jgk SATIN SHAWL kler purple klo g KB td..ish!  nk pkai time tea party cos ak,,arggg! xpe2 mggu dpn bli,,ahaks



now!,,ak tgh pening memikirkan quiz chemistry,lab rport yg calculation % error cm x kne jew,then tiket blik cuti rye haji,,birds sedang flying2 aroung my head!!,,not THY head!!,,oke

keluhan misscherrymerah 

minum air kelapa bwh kipas,
jgn lper,beri tindak balas.
ehee,, 

3 comments:

  1. singgah cnie..done following u..nice blog..good luck tuk test..

    ReplyDelete
  2. Salam, Semoga mencapai kejayaan dalam semua subjek yang diambil...

    ReplyDelete
  3. thanks ya guys!done already de test..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...