klik bebanyak at cneh!!

Tuesday, 11 October 2011

bLOG feveRET aku!!

Assalamualaikum n salam 1 malaysia,,
Kalau nak ikutkan aku dlm blogging world ni just bru lg,,x smpai 2 minggu lg,,blog account tu dah ad lame dah,,since 2 tahun,,tp bukak sekali 3 bulan..page blog pon xde ape lg pon,,just jenguk2,tp x berminat nk join,,blogwalking??lg x pernah..lamaaaaa kemudian,,account tu dh BLOCK,,sobs,sobs.,then,ak bukak buku baru,,blog baru..and this is my blog misscherrymerah.blogspot.com..,kire nye ak niw still fresh blogger >ade ke word ‘fresh blogger ni’..memandai je wat sendiri,hehe..btw aku still baru  lagi dlm blogging2 ni..ish! bpe kali nak ulang da…OKE! Lupakan ttg cite yg x best tu..and now,,,apa yg aku nak update entry aku sekarang ni adalah about my feveret blog..ngggeeeee


Mereka lah yg mmberi sumber inspirasi kepadaku untuk menyertai blogging ni>baik punye ayt,,sekali bahase baku ak gune,,mereka-mereka adalah:
milimilo cute2
yuyu cumil2



fatin cantex2


irene molek2

mrk...time nie followers dye xbgitu ramai,,skrg ak rse da 14 ribu lbih,,
Actually..ade byk lg blog yg ak feveret and ak nak link kan kt korg but dh x igt dah cos ada yg blog dye berbelit2 lidah ak nk myebut n juling mata aku mnegok nye..klo dah mcm tu punya berbelit.aku pon x hengat de,,blog list diatas mmg TERBAEEEEKK>dh mcm boboiboy da,,

tetibe je budak kecik ni,,hehe

Org ni larh yg 1st sekali meet kn kt ak blog MR.K ni,,blog mr.k ni kan entry2 die sume bab2 cintan,kahwin,perasan.sume bg kat die,,tu lah best>acece nk cover word ‘perasan’ tu,,KOT-KOT lah mr.k dtg singgh blog ak then die bce,,muahahah..overall entry yg die post mmg best,,lawak gler ble tgok die perasan kt entry die.haha,,then,,kgkadang ade juge entry dye yg tuju habis kt kaum2 kte ni>girls lol,,for mr.k just awek2 cumil je,,
Then..dah berminat dgn blog mr.k,,ak ce ce try nk jejln kt blog org,,then ak jmpe blog 

KUPU-KUPU KECIK ni..1st time ak tgok blog ni mmg lar tersgt-sgt-sgt cute miut,,cute as ur owner dats blog jgak…pffttt..

Then,,ak jejln lg trjmpe larh dgn blog Marcello ni dats gmbar die kt blog yg die put sume cantex-cantex belaka,,tooodiaa..

Then,blog awek idaman mr.k ak jejln,,hehehe
N seterusnya blog honey koyuki n ayam ni
And setakat ni sje lah yg ak ley menaip,,dah kejang urat jari ak ni,,
Oke,,,anwy,,sspe yg x pnh blogwalking kt bloglist yg ak fevered td,,ce ce try korg jejln n follow dorg..haha,,siap promot lg blog dorg,,anyone who’s want to share ngn ak sal blog fevered just leave the comment as many as u want…wakakakakaka..
Wassalamualaikum,,
Hasil taipan sampai kejang urat jari misscherrymerah

after tgok yg preview nyew slpas menaip,,mcm2 kaler ak trbubuh,,ak malas dah nk edit,,u all enjoy jew larh..ak publish sje,,


3 comments:

  1. blog awak pun akan jadi mcm dia orang juga nanti..

    ReplyDelete
  2. i hopes dats,,anwy,,terima kasih banyak2 4 following me..

    ReplyDelete
  3. setiap kejayaan bermula dgn langkah pertama.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...