klik bebanyak at cneh!!

Saturday, 22 October 2011

routine misscherrymerah,,hehe

assalamualaikum n salam 1 malaysia

 misscherrymerah x dok keje

 DOODLES  sat












ni larh keje2 misscherrymerah klo x de keje,,free habis larh ni>>nk study xde mood..
for my followers please comments>>cantik x doodles misscherrymerah ni..first time tau release karya hak cipta tersendiri,,ngeh,ngeh

p/s: tgh doodles sambil minum teh o beng!

Saturday, 15 October 2011

JAmuaN couRse misscherrymerah>>SBS get together


Assalamualaikum n salam 1 malaysia

Hari ni misscherrymerah nk share bout jamuan gempak gler course misscherrymerah.
Misscherrymerah bahase kn diri ‘aku’ je larh yea,,pjg sgt nk tulis miss…toe
Tanggal 15 okt 2011,,pukul 3.30 ptg kiteorg student 1st year,junior lar, organize jamuan or bley dikatekan jge party ler for student senior thun 2,3 n 4.mmg gempak dan best sgt,,purpose for doing tis party to ‘merapatkan silaturrhim antara student junior sesame senior>acece..bru masok u dh kne organize party bsr 1 course,,but its oke,,
Then, jamuan nie nk dikatekan take time jgak lar nk prepare sume.mcm2 masalh yg AJK kne face>ak pon trmasok skli ye>AJK makanan,hehe..x yah lar cite sal masalah toe,,bnde dh done da jamuan yg gempak n best toe,
Dlm 15 okt toe pkul 12.00 kteorg prepare b4 party nk start dlm pkul 3.3o ptg,ni antre keje2 yg kteorg buat,,hehe>>x buat kje pon sgt,shoot gmbr je lbih.misscherrymerah yg pkai bju wne hitam toe.

cantik kn2


bebudak laju nmpak camera




kikiki

time tiup balloon>da abis angin release

misscherry dpt balloon merah

    
promote button







Oke..tgok2 kn,,bkn wt keje sgt pon,shoot gmbr je,rse da bribu2 gmbr yg diambil.
Then,pkul 3.30,prty pon brmula,senior2 sume pon smpai dgn selamt nye ke dewan.then.kte org shoot pic lg,,hehe..misscherrymerah yg pkai short pink cardigan toeh..

misscherry pdg spe yeh?


untung nasi tu x jtuh

peace habisan

jejake2 exhausted gegiler

PA system mbr km


misscherry xdok dlm ney lol





muke2 letih sesgt,,

hihihi>>misscherrymerah peace

 
Korg perasan x sume students pkai button dkt bju2,tali matrix card,sluar, dorg..dats its!..dats button our AJK deco yg buat,cantek kn,smart lg.dat our souvenier for senior>>SBS get together.




Best gler jamuan td,but penat toe still ad.

P/S:time ak nk jln nk blik asrama,x psl2 ak kne bling ngn bola tampar,.nsib x sakit.budak2 men bola tampar>>hati2 skit lol.salah kteorg cos wt discussion tgh2 pdg...hohoho
misscherrymerah

Tuesday, 11 October 2011

bLOG feveRET aku!!

Assalamualaikum n salam 1 malaysia,,
Kalau nak ikutkan aku dlm blogging world ni just bru lg,,x smpai 2 minggu lg,,blog account tu dah ad lame dah,,since 2 tahun,,tp bukak sekali 3 bulan..page blog pon xde ape lg pon,,just jenguk2,tp x berminat nk join,,blogwalking??lg x pernah..lamaaaaa kemudian,,account tu dh BLOCK,,sobs,sobs.,then,ak bukak buku baru,,blog baru..and this is my blog misscherrymerah.blogspot.com..,kire nye ak niw still fresh blogger >ade ke word ‘fresh blogger ni’..memandai je wat sendiri,hehe..btw aku still baru  lagi dlm blogging2 ni..ish! bpe kali nak ulang da…OKE! Lupakan ttg cite yg x best tu..and now,,,apa yg aku nak update entry aku sekarang ni adalah about my feveret blog..ngggeeeee


Mereka lah yg mmberi sumber inspirasi kepadaku untuk menyertai blogging ni>baik punye ayt,,sekali bahase baku ak gune,,mereka-mereka adalah:
milimilo cute2
yuyu cumil2



fatin cantex2


irene molek2

mrk...time nie followers dye xbgitu ramai,,skrg ak rse da 14 ribu lbih,,
Actually..ade byk lg blog yg ak feveret and ak nak link kan kt korg but dh x igt dah cos ada yg blog dye berbelit2 lidah ak nk myebut n juling mata aku mnegok nye..klo dah mcm tu punya berbelit.aku pon x hengat de,,blog list diatas mmg TERBAEEEEKK>dh mcm boboiboy da,,

tetibe je budak kecik ni,,hehe

Org ni larh yg 1st sekali meet kn kt ak blog MR.K ni,,blog mr.k ni kan entry2 die sume bab2 cintan,kahwin,perasan.sume bg kat die,,tu lah best>acece nk cover word ‘perasan’ tu,,KOT-KOT lah mr.k dtg singgh blog ak then die bce,,muahahah..overall entry yg die post mmg best,,lawak gler ble tgok die perasan kt entry die.haha,,then,,kgkadang ade juge entry dye yg tuju habis kt kaum2 kte ni>girls lol,,for mr.k just awek2 cumil je,,
Then..dah berminat dgn blog mr.k,,ak ce ce try nk jejln kt blog org,,then ak jmpe blog 

KUPU-KUPU KECIK ni..1st time ak tgok blog ni mmg lar tersgt-sgt-sgt cute miut,,cute as ur owner dats blog jgak…pffttt..

Then,,ak jejln lg trjmpe larh dgn blog Marcello ni dats gmbar die kt blog yg die put sume cantex-cantex belaka,,tooodiaa..

Then,blog awek idaman mr.k ak jejln,,hehehe
N seterusnya blog honey koyuki n ayam ni
And setakat ni sje lah yg ak ley menaip,,dah kejang urat jari ak ni,,
Oke,,,anwy,,sspe yg x pnh blogwalking kt bloglist yg ak fevered td,,ce ce try korg jejln n follow dorg..haha,,siap promot lg blog dorg,,anyone who’s want to share ngn ak sal blog fevered just leave the comment as many as u want…wakakakakaka..
Wassalamualaikum,,
Hasil taipan sampai kejang urat jari misscherrymerah

after tgok yg preview nyew slpas menaip,,mcm2 kaler ak trbubuh,,ak malas dah nk edit,,u all enjoy jew larh..ak publish sje,,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...